Uvjeti korištenja digitalne zbirke izdanja UHA

Svako korištenje mrežnog mjesta Digitalne zbirke izdanja Udruženja hrvatskih arhitekata podliježe niže navedenim uvjetima. Preuzimanjem sadržaja s ovog mrežnog mjesta korisnik se obvezuje da će ga koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu u stručne i znanstvene svrhe uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se sadržaji s mrežnog mjesta ne smiju dalje kopirati, reproducirati ili na bilo koji drugi način distribuirati bez izričitog dopuštenja Udruženja hrvatskih arhitekata. Svako korištenje preuzetih sadržaja mora biti popraćeno napomenom o izvoru: Udruženje hrvatskih arhitekata, Digitalna zbirka izdanja. Udruženje hrvatskih arhitekata pridržava pravo da u bilo kojem trenutku promjeni uvjete korištenja, prekine rad (privremeno ili stalno) ili promjeni način rada bez prethodne najave.

Autorska i srodna prava

Sva prava nad svim sadržajima objavljenim na mrežnom mjestu pridržava Udruženje hrvatskih arhitekata. Ukoliko smatrate da su objavom određenog sadržaja narušena Vaša autorska ili srodna prava obratite nam se na adresu tajnistvo@uha.hr, a mi smo spremni takav sadržaj povući. Sukladno zakonu koji regulira autorska i srodna prava zaštićena je i digitalna zbirka izdanja s obzirom na izbor i raspored sadržaja na mrežnom mjestu.

Točnost i pouzdanost podataka

Udruženje hrvatskih arhitekata će uložiti razuman napor kako bi se na navedenom mrežnom mjestu našli provjereni i točni podaci. Korisnici koji pristupaju mrežnom mjestu Digitalne zbirke izdanja koriste njegov sadržaj na vlastitu odgovornost. Udruženje hrvatskih arhitekata ne odgovara ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja mrežnog mjesta.

Zaštita privatnosti

Udruženje hrvatskih arhitekata poštuje privatnost korisnika mrežnog mjesta Digitalne zbirke publikacija i prikupljat će samo dobrovoljno dostavljene osobne podatke korisnika. Ti će podaci biti korišteni isključivo kako bi se udovoljilo pojedinačnim zahtjevima za informacijama te kako bi se na temelju njih, boljim razumijevanjem potreba korisnika, unaprijedili sadržaji i usluge mrežnog mjesta. Svaka promjena u politici privatnosti bit će objavljena na ovim stranicama.